360 g

  • Koostis: 
    pastöriseeritud piim, juuretis
    100g sisaldab:
    energiat 54,1 kcal / 226 kJ;
    valke 3,3 g;
    süsivesikuid 4,6 g (millest suhkruid 4,6 g)
    rasvu 2,5 g (millest küllastunud rasvhappeid 1,7 g)
  • Koostis: pastöriseeritud piim 2,5%, juuretis
    100g sisaldab:
    energiat 54 kcal / 226 kJ;
    valke 3,3 g;
    süsivesikuid 4,6 g (millest suhkruid 4,6 g)
    rasvu 2,5 g (millest küllastunud rasvhappeid 1,7 g)
  • 100g sisaldab:
    energiat 362 kcal / 1491 kJ;
    valke 2,5 g;
    süsivesikuid 2,5 g;
    rasvu 35 g
  • 100g sisaldab:
    energiat 204 kcal / 842 kJ;
    valke 2,8 g;
    süsivesikuid 2,8 g;
    rasvu 20 g
  • Koostis: 
    pastöriseeritud piim, tikrimoos 5% (tikrid, suhkur, vesi, paksendaja pektiin, happesuse regulaator sidrunhape), suhkur, juuretis
    100g sisaldab:
    energiat 72,2 kcal / 302 kJ;
    valke 2,6 g (millest küllastunud rasvhappeid 2,1 g);
    süsivesikuid 7,8 g (millest suhkruid 7,1 g)
    rasvu 3,4 g
  • Koostis: 
    pastöriseeritud piim, juuretis
    100g sisaldab:
    energiat 66 kcal / 298 kJ;
    valke 3,3 g;
    süsivesikuid 4,6 g;
    rasvu 3,9 g
  • Koostis: 
    pastöriseeritud piim, suhkur, jõhvikamoos 5% (suhkur, jõhvikad, vesi, pektiin, happesuse regulaator - sidrunhape), juuretis
    100g sisaldab:
    Energiat 72,2 kcal / 302 kJ;
    valke 2,6 g;
    süsivesikuid 7,8 g (millest suhkruid 7,1 g);
    rasvu 3,4 g
  • Koostis: pastöriseeritud piim, suhkur, kirsimoos 5% (kirsid, suhkur, pektiin), juuretis
    100g sisaldab:
    energiat 72,2 kcal / 302 kJ;
    valke 2,6 g (millest küllastunud rasvhappeid 2,1 g);
    süsivesikuid 7,8 g (millest suhkruid 7,1 g)
    rasvu 3,4 g

Nopri Talumeierei

Nopri piimatooted on valmistatud võimalikult väheste komponentidega. Maitsed on lihtsad, ehtsad ja kodused.

Taimerasva, säilitusaineid ja muud puhta toidu sisse sobimatut Nopri toodetest ei leia.

Nopri piimatooted valmivad otse piimafarmi kõrval asuvas talumeiereis.

Need on tehtud keskkonnasõbralikult toodetud piimast, kohalike elanike usinate kätega ja kaasaegsetes tingimustes.