Kasemahla laskmine on eestlastele põlvest põlve tähendanud Kevadet.

Kevad südames – auguke ja toruke puu sees ning tänu Nopri noorperemehe Karl Niilo ettevõtmisele ka pudelis.

Ühest puust võib saada ööpäeva jooksul ligi 10 liitrit kasemahla. See sõltub ilmadest, kase vanusest ning asukohast. Teame lapsepõlvest maa-vanaisa juures, et mahla jookseb kaskedest paar nädalat ja ta säilib värskena vaid paar päeva. Edasi on taludes tehtud sima – rosinad, mesi, sidrun – ja las käärida, hea tuju saab!

Nopri on traditsioone edasi arendades leidnud kasemahlale mitmeid rahvusvaheliselgi turul maitsvaid lahendusi.

Aastast 2015 alates on 10 perekonda ligi 3000 puult mahla kogunud. Tema sügavkülmutamiseks on soetatud merekonteiner ning kuna säilitusaineid ei lisata, on tema müüdav-joodav kaks nädalat.

Valikus on hapendatud kasemahl, jõhvikate, musta sõstra ja õunaga limonaad ning üks uus variant – vahtramahl, magus ja tervislik nagu jumalate jook!