Juustud on kordumatud isiksused.

Juust on elus. Temas elavad nii piimavalgud kui seened. Kui teda õigesti kohelda, on tema pH-tase ideaalne. Meil on, sest perepojast juustumeister Joonas Niilo õppis ameti Nopris töötanud maailma tipptasemel Meistrilt Pascal Smitsilt.

Tänu sellele korrastab juust lisaks hea maitsmisele ka inimese seedetrakti pH – meie mikrofloora elu- ja töökeskkonna.

Tal on 1001 traditsioonilist ja moekat maitset metsaseentest karulauguni. Meie teeme 5aastase kogemuse pealt 18. Piim kui elusolend on täiuslikul moel koheldud. Juustule kui kunstiteosele lisatud bakterid teevad, mida meister soovib – ja annavad pühale elusainele maitsed karulaugust metsaseenteni. Pideva protsessina erinevas valmimisjärgus juustud on Niilode juustukoja nii sisuliselt kui vormiliselt mitmekordistanud.

Tema kui kunstiteos vormitakse harmoonilisteks keradeks ja ratasteks, vahatatakse kaupluses kestma – ning meistri pitser pannakse pidulikult peale. Leia see Juustukuningate poodides ning suuremates kaubanduskettides.