Restoranikoka maitsed talutoodetes

Restoranikokk, kes on meil mitmed tooted maitsestanud, on eestimaailma parim – Joel Ostrat.

Niilod teadsid enne „Suure õhtusöögi“ legendi aega: kui sul on 5 täiskasvanud last, pead oma asja tegema nii, et nemad tahavad seda edasi teha. Nad tahavad jätkata asja, mis pole igav. Traditsiooniline piim-keefir-jogurt muutub paratamatult igavaks.

13 tuntud ja tunnustatud söögikoha peremees Joel Ostrat on õpetliku eluteega sportlik ja sensitiivne mees, kes teab, mis meeldib erinevatele rahvakihtidele.

Puhta-eheda-kindla talutoidu tarbijad on suures osas ka päris sportlased, mitte lihtsalt tervislike eluviiside harrastajad. Joel mängib tennist ja korraldab oma ettevõtte nimelist turniiri. Auhindadeks oli midagi tõeliselt head vaja ja Nopri tooted on parim valik…

Ei midagi keerulist, metsmarjad, peet, must leib, astelpaju, adžika – ja nüüd JO Nopri vahet käibki. Pole ju mõtet selleks piima Tartusse sõidutada, et teda seal töödelda ja siis tagasi-edasi manööverdada. Pealegi oskab Tiit ja tema meierei-pere seda piimavärki paremini.

Sel põhjusel on Nopri ka Joeli telesaate „Suur õhtusöök“ piimatoodete-peasponsor – kes siis veel!?!

Nopri Talumeierei

Nopri piimatooted on valmistatud võimalikult väheste komponentidega. Maitsed on lihtsad, ehtsad ja kodused.

Taimerasva, säilitusaineid ja muud puhta toidu sisse sobimatut Nopri toodetest ei leia.

Nopri piimatooted valmivad otse piimafarmi kõrval asuvas talumeiereis.

Need on tehtud keskkonnasõbralikult toodetud piimast, kohalike elanike usinate kätega ja kaasaegsetes tingimustes.